Home      Mobil-Home      Inlichtingen      Route      Toerisme      Fotoalbum

 
     
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Le Moulin de La Rebeyrolle situeert zich in het hart van het Franse platteland, met een 1.5 hectare privaat vismeer, bevolkt door verschillende karper soortengelegen in 18 hectare ongerept bos- en weideland.

Op 30 min van Limoges, en 10 min van de Dordogne en op slechts 25 min van een low-cost airport waar  RyanAir en Flybe iedere dag op vliegen.

Geniet van de kalmte en stilte van de omgeving, karpervissen, fietsen, zwemmen of gewoon aan de rand van het meer genieten, met een glaasje Franse wijn, van het schitterende panorama.

Gelegen in de Périgord Limousin regio van Frankrijk met zijn vele attracties en bezienswaardigheden om te bezoeken.

De grondvesten van Le Moulin de la Rebeyrolle dateren uit de 13de eeuw en hoorden toe aan Les Hospitaliers de Saint Jean de Jerusalem, verbouwd in de 16de eeuw. Onder de heren van Flavignac waren verschillende disputen met de heren van Les Cars waarbij de geschriften terug te vinden zijn bij de Tempeliers in Limoges (Limoges was een belangrijk bolwerk van de Tempeliers)
De meer recente verbouwing dateert uit de jaren 70 waar het zijn huidig uitzicht aan te danken heeft X .
In de zomer 2011 begonnen wij met de vernieuwingswerken voor de opening van onze vakantiewoning in APRIL 2012.

Vis vakanties

Exclusief vissen in ons meer bevolkt met vele europese-, spiegel-, gras- en gewone-karpers. Alsook snoekbaarzen, blankvoorn en zeelt (no kill)